Ingatlan kivitelezés és forgalmazás www.originalbau.hu


BEMUTATKOZÁS

Az Orignal Bau Kft. építőipari munkákkal, generálkivitelezéssel
foglalkozik. Munkatársaink több mint egy évtizedes tapasztalattal, nagy szaktudással végzik feladatukat, melyet számtalan referenciánk tanúsít. 


Az elmúlt években több területen is nagy tapasztalatra tettünk szert:

 

  • Nyíregyházi családok tucatjai élvezik az általunk éptített házak kényelmét.
  • A mi kivitelezésünkben valósultak meg Nyíregyháza népszerű lakóparkjaiban ikerházak építései, melyek minden esetben elnyerték a megrendelők tetszését.
  • Építettünk 100 nm-es és 440 nm-es földszintes és emeletes családi házat is. 
  • A város több pontján építettünk társasházat és sorházat, mely egy igazán praktikus életteret biztosít elégedett lakóinak.
  • Budapesten impozáns lakásokat alakítottunk ki régi, felújításra szoruló ingatlanokból.
  • Egyedi belső építészeti megoldásokat alkalmaztunk, együttműködve a ház vagy a lakás későbbi lakóival, lehetőséget biztosítottunk a kivitelezésben való részvételre, burkolatok és színek kiválasztására.

 


"Tudjuk, hogy felelősség egy otthon felépítése"


Ezért gondos és megfontolt kivitelezési terv szerint dolgozunk a tereprendezéstől a fő munkálatokon át egészen az utolsó simításokig. Hiszen a legjobb visszajelzés, amikor az ingatlan lakói birtokba vehetik otthonukat, és valóban kellemes éveket töltenek el az általunk épített falak között.
 

Minden terhet leveszünk megrendelőink válláról, hiszen kollégáink pontosan ismerik egy építezés folyamatát, időben és határidőre elvégzik a munkálatokat. 


 

Kapcsolat

Siska József
+36 20 527 17 05
info@originalbau.hu
www.originalbau.hu

Rólunk mondták

„A mi otthonunkat a OriginalBau építette. Nagyon meg voltunk elégedve, kitűnő munkát végeztek. Ráadásul a burkolatokat is megválaszthattuk, így a saját elképzeléseinket valósították meg. Pontosan, határidőre végezték el az előre egyeztetett munkafolyamatokat”

Oláh Péter

„Amikor lakást szerettem volna venni, nagyon sok ajánlatot kaptam. A legjobb ajánlatot a OriginalBau kínálta. A papírmunkát gyorsan sikerült elintézni, és minden kellemetlen terhet levettek a vállamról.”

Tóth Elemér

„Jól döntöttem, hogy a OriginalBau-tól vásároltam meg álmaim házát! Beszámolták előző ingatlanom, a belső kialakítást is mi alakíthattuk és a hitel ügyintézésben is kézségesen együtt működtek!”

Dr. Marosi Zsolt

nyíregyháza, ingatlan, ingatlanok, szabolcs szatmár bereg megye, kivitelezés, tervezés, forgalmazás, ikerházak, családi ház, kertes ház
© 2011 www.originalbau.hu Minden jog fenntartva - Powered by ForWeb Honlapkészítés
Visszahívást kérek
Visszahíváshoz töltse ki az alábbi mezőket:
Név:
Telefonszám:
Üzenet: