Ingatlan kivitelezés és forgalmazás
     
www.originalbau.hu


Az Orignal Bau Kft.nyíregyházi székhellyel, több éves tapasztalattal végzi tevékenységét. Hiszünk abban, hogy a precízen elvégzett, kivitelezett építőipari munka meghozza gyümölcsét. Bizalmat épít, ügyfél-elégedettséget okoz, és biztonságot nyújt. Minden esetben a kiváló minőségű munkára törekszünk legyen szó családi házak építéséről, lakóparki társasházakról, generálkivitelezésről, felújjításról, bármely más építőipari kivitelezésről.
 

Hisszük, hogy a legjobb reklám az, ha a megrendelőink elégedettek,
mert minket a munkánk ad el. 

 
Vállaljuk más szakma együttműködésével:

  • Családi ház építését, kivitelezését, korszerűsítését,  építőipari munkák végzését, építőipari generál-kivitelezést, lakás felújítást, családi ház átépítését és az építőiparon belül minden típusú építési munka végzését,
  • épületgépészeti megoldások kivitelezését (légtechnika-, víz-, fűtés-, klíma szerelést)
  • tereprendezéstföldmunkátkertépítést, kerítés építését, kerti sütő készítését,
  • szakipari munkákat (építőmesteri, víz- és hőszigetelési, burkoló, festő-mázoló munkák, gipszkarton és álmennyezet szerelést, dryvitozást, betonozást, vakolást, falazást)


Tekintse meg referenciáinkat!
Nézelődjön eladó ingatlanjaink között!


 

Kapcsolat

Siska József
+36 20 527 17 05
info@originalbau.hu
www.originalbau.hu

Rólunk mondták

„A mi otthonunkat a OriginalBau építette. Nagyon meg voltunk elégedve, kitűnő munkát végeztek. Ráadásul a burkolatokat is megválaszthattuk, így a saját elképzeléseinket valósították meg. Pontosan, határidőre végezték el az előre egyeztetett munkafolyamatokat”

Oláh Péter

„Amikor lakást szerettem volna venni, nagyon sok ajánlatot kaptam. A legjobb ajánlatot a OriginalBau kínálta. A papírmunkát gyorsan sikerült elintézni, és minden kellemetlen terhet levettek a vállamról.”

Tóth Elemér

„Jól döntöttem, hogy a OriginalBau-tól vásároltam meg álmaim házát! Beszámolták előző ingatlanom, a belső kialakítást is mi alakíthattuk és a hitel ügyintézésben is kézségesen együtt működtek!”

Dr. Marosi Zsolt

nyíregyháza, ingatlan, ingatlanok, szabolcs szatmár bereg megye, kivitelezés, tervezés, forgalmazás, ikerházak, családi ház, kertes ház
© 2011 www.originalbau.hu Minden jog fenntartva - Powered by ForWeb Honlapkészítés