Ingatlan kivitelezés és forgalmazás www.originalbau.hu

 

Építőipari generálkivitelezés, építkezés
Nyíregyháza és Budapest

Az Orignal Bau Kft. több éves tapasztalattal végzi építőipari tevékenységét. Vállaljuk családi házak, ikerházak, társasházak építését, teljes körű felújátását és korszerűsítését. Megfelelő szakmai múlttal rendelkezünk lakóparkok és társasházak építésében, minden szükséges személyi feltétellel és eszközparkkal rendelkezünk, hogy a kivitelezés zavartalanul, és a megszabott határidőre elkészüljön.


Építőipari generálkivitelezés Nyíregyháza és Budapest

 

 Milyen munkákat vállalunk?

  • Családi ház építését, kivitelezését, korszerűsítését,  építőipari munkák végzését, építőipari generál-kivitelezést, lakás felújítást, családi ház átépítését és az építőiparon belül minden típusú építési munka végzését
  • Épületgépészeti megoldások kivitelezését (légtechnika-, víz-, fűtés-, klíma szerelést)
  • Tereprendezéstföldmunkátkertépítést, kerítés építését, kerti sütő készítését
  • Szakipari munkákat (építőmesteri, víz- és hőszigetelési, burkoló, festő-mázoló munkák, gipszkarton és álmennyezet szerelést, dryvitozást, betonozást, vakolást, falazást)


Original Bau Kft. - Építkezés, generálkivitelezés

Így dolgozunk

Nyíregyháza kedvelt lakóövezetiben számos, általunk tervezett és felépített családi- és ikerház nyújt otthont  a benne élőknek. Saját lakóparkot is építettünk, ahol 16 db ház került kialakításra, magánúttal, parkosított udvarral, egyedi kialakítású különálló és ikerházakkal színesítve a lakókörnyezetet. A város frekventál részein sorházat, társasházat álmodtunk és valósítottunk meg, melyek jelentős részét még a felépülés előtt sikerült értékesíteni.

Budapest abszolút belvárosi részén több tucatnyi lakást varászoltunk újjá. Egyedi és valóban exkluzív megjelenéssel, modern módszerekkel gépesítve értékesítjük ezeket az ingatlanokat, a leendő tulajdonosok rendszerint azonnal beleszeretnek a minőségi burkolatok és egyedi kialakítás által nyújtott harmóniába.

 

Referencia munkáink közül néhányat itt tekinthet meg!Keressen minket az alábbi elérhetőségeken!

mobil
+36 20 527 1705
+36 30 375 7013


e-mail
info@originalbau.hu

 

Kapcsolat

Siska József
+36 20 527 17 05
info@originalbau.hu
www.originalbau.hu

Rólunk mondták

„A mi otthonunkat a OriginalBau építette. Nagyon meg voltunk elégedve, kitűnő munkát végeztek. Ráadásul a burkolatokat is megválaszthattuk, így a saját elképzeléseinket valósították meg. Pontosan, határidőre végezték el az előre egyeztetett munkafolyamatokat”

Oláh Péter

„Amikor lakást szerettem volna venni, nagyon sok ajánlatot kaptam. A legjobb ajánlatot a OriginalBau kínálta. A papírmunkát gyorsan sikerült elintézni, és minden kellemetlen terhet levettek a vállamról.”

Tóth Elemér

„Jól döntöttem, hogy a OriginalBau-tól vásároltam meg álmaim házát! Beszámolták előző ingatlanom, a belső kialakítást is mi alakíthattuk és a hitel ügyintézésben is kézségesen együtt működtek!”

Dr. Marosi Zsolt

nyíregyháza, ingatlan, ingatlanok, szabolcs szatmár bereg megye, kivitelezés, tervezés, forgalmazás, ikerházak, családi ház, kertes ház
© 2011 www.originalbau.hu Minden jog fenntartva - Powered by ForWeb Honlapkészítés
Visszahívást kérek
Visszahíváshoz töltse ki az alábbi mezőket:
Név:
Telefonszám:
Üzenet: