Ingatlan kivitelezés és forgalmazás www.originalbau.hu

Építkezne vagy új építésű családi házat szeretne?

Mondja el nekünk, milyen álmai otthona, és mi megépítjük Önnek. A tervektől és a tereprendezéstől a kulcsátadásig minden kivitelezési munkát elvégzünk.  Nagy múlttal és impozáns referenciákkal állunk rendelkezésére.

Nyíregyháza kedvelt lakóövezetiben számos, általunk tervezett és felépített családi- és ikerház nyújt otthont  a benne élőknek. Saját lakóparkot is építettünk, ahol 16 db ház került kialakításra, magánúttal, parkosított udvarral, egyedi kialakítású különálló és ikerházakkal színesítve a lakókörnyezetet. A város frekventál részein sorházat, társasházat álmodtunk és valósítottunk meg, melyek jelentős részét még a felépülés előtt sikerült értékesíteni.


Ön megálmodja otthon, mi felépítjük!


Hívjon minket most, és kezdjük el a közös munkát még ma!
Kapcsolat

Siska József
+36 20 527 17 05
info@originalbau.hu
www.originalbau.hu

Rólunk mondták

„A mi otthonunkat a OriginalBau építette. Nagyon meg voltunk elégedve, kitűnő munkát végeztek. Ráadásul a burkolatokat is megválaszthattuk, így a saját elképzeléseinket valósították meg. Pontosan, határidőre végezték el az előre egyeztetett munkafolyamatokat”

Oláh Péter

„Amikor lakást szerettem volna venni, nagyon sok ajánlatot kaptam. A legjobb ajánlatot a OriginalBau kínálta. A papírmunkát gyorsan sikerült elintézni, és minden kellemetlen terhet levettek a vállamról.”

Tóth Elemér

„Jól döntöttem, hogy a OriginalBau-tól vásároltam meg álmaim házát! Beszámolták előző ingatlanom, a belső kialakítást is mi alakíthattuk és a hitel ügyintézésben is kézségesen együtt működtek!”

Dr. Marosi Zsolt

nyíregyháza, ingatlan, ingatlanok, szabolcs szatmár bereg megye, kivitelezés, tervezés, forgalmazás, ikerházak, családi ház, kertes ház
© 2011 www.originalbau.hu Minden jog fenntartva - Powered by ForWeb Honlapkészítés
Visszahívást kérek
Visszahíváshoz töltse ki az alábbi mezőket:
Név:
Telefonszám:
Üzenet: