Ingatlan kivitelezés és forgalmazás
     
www.originalbau.hu

Tujafa Lakópark II. - 24869/7/2


 

Tujafa lakópark II.  - 28469/7 - 2. lakás


Nyíregyháza, Orosi útból nyíló Tujafa utcában épült, 15 családi házból álló lakóparkban új építésű családi ház eladó.

Az ingatlan hasznos alapterülete 135 m2: lakórész 105 m2,  garázs 30 m2. Nappali+amerikai konyhás, 3 külön bejáratú, egész szobával, mosókonyhával rendelkező, téglaépítésű, gázcirkó fűtésű, új építésű családi ház, 27 nm-es terasszal, 540 nm-es telken eladó.

A szobák laminált parkettával, a többi helyiség minőségi mediterrán (spanyol, olasz) járólappal burkolt. A házat falazott kerítés övezi, kovácsolt vas kapu keresztül juthatunk a telekre. A nappali és a konyha egy térben található, a ház elrendezése rendkívül jó és praktikus. Jól hőszigetelt, kiváló minőség alapanyagokból épült családi ház.

A lakóparkban minden családi ház különálló, saját telken elhelyezett közművel, órákkal rendelkezik. Az ingatlanhoz saját, fúrott kút tartozik, parkosított udvarral. A kertben filagória talapzatául szolgáló, szilárd burkolattal ellátott terület került kialakításra.

Az ingatlant az
Originalbau Kft építette
www.originalbau.hu

 

AZ INGATLAN MINDENBEN MEGFELEL A CSOK-NAK!

INGATLANBESZÁMÍTÁSI LEHETŐSÉG!


KATEGÓRIA ELADÓ CSALÁDI HÁZ
   
ALAPTERÜLET 135 m2
   
TELEKTERÜLET 540 m2
   
SZOBÁK SZÁMA 3
   
CÍM NYÍREGYHÁZA, TUJAFA KÖZ.
   
IRÁNYÁR 34,9 M Ft
 
 
 
     

Kapcsolat

Siska József
+36 20 527 17 05
info@originalbau.hu
www.originalbau.hu

Rólunk mondták

„A mi otthonunkat a OriginalBau építette. Nagyon meg voltunk elégedve, kitűnő munkát végeztek. Ráadásul a burkolatokat is megválaszthattuk, így a saját elképzeléseinket valósították meg. Pontosan, határidőre végezték el az előre egyeztetett munkafolyamatokat”

Oláh Péter

„Amikor lakást szerettem volna venni, nagyon sok ajánlatot kaptam. A legjobb ajánlatot a OriginalBau kínálta. A papírmunkát gyorsan sikerült elintézni, és minden kellemetlen terhet levettek a vállamról.”

Tóth Elemér

„Jól döntöttem, hogy a OriginalBau-tól vásároltam meg álmaim házát! Beszámolták előző ingatlanom, a belső kialakítást is mi alakíthattuk és a hitel ügyintézésben is kézségesen együtt működtek!”

Dr. Marosi Zsolt

nyíregyháza, ingatlan, ingatlanok, szabolcs szatmár bereg megye, kivitelezés, tervezés, forgalmazás, ikerházak, családi ház, kertes ház
© 2011 www.originalbau.hu Minden jog fenntartva - Powered by ForWeb Honlapkészítés